Situacija s epidemijom koronavirusa dovela je do toga da su mnoge gospodarske aktivnosti stale, no naši članovi su aktivni, educirani i certificirani za prevođenje na daljinu.

Prevoditelji specijalizirani za simultano prevođenje završili su obuku za korištenje platforme za prevođenje na daljinu i postali certificirani KUDO prevoditelji na međunarodnoj razini. KUDO platforma nudi korisnicima mogućnost održavanja višejezičnih sastanaka online, bilo da se radi o sastancima jedan na jedan ili o većim događanjima poput konferencija s velikim brojem različitih jezika i sudionika iz cijeloga svijeta.

Usluge simultanog prevođenja na daljinu moguće je prilagoditi za različite potrebe, primjerice, za video sastanke s poslovnim partnerima, za sastanke projektnih skupina, okrugle stolove, edukacije zaposlenika i predstavnika u drugim zemljama, za sastanke radnih grupa, koordinacije europskih projekata, ali i za prezentaciju proizvoda svojim klijentima diljem svijeta.

Kome može biti korisno održavanje sastanaka s prevođenjem na daljinu?

KUDO platforma i certificirani prevoditelji na daljinu osobito mogu biti korisni javnoj upravi, državnim tijelima, županijama, ministarstvima i razvojnim agencijama, koji će u ovom zahtjevnom razdoblju imati ključnu ulogu u poticanju gospodarstva.

Sada se može raditi na daljinu i na siguran način sve ono što se prije radilo isključivo tako da se putovalo iz države u državu. KUDO platforma trenutačno nudi veliku fleksibilnost kod organiziranja sastanaka sa simultanim prijevodom i to po najvišim standardima, sa svim opcijama koje nudi standardna kabina za prevođenje. Pritom su troškovi najma prostora, tehnike, cateringa, puta i smještaja svedeni na minimum, ili ih gotovo uopće nema, s obzirom na to da prevoditelji rade na daljinu, a sudionici ne moraju nužno biti fizički na istom mjestu.

Trenutačna situacija nikoga ne smije zaustaviti na putu prema zacrtanim ciljevima jer pomoću modernih tehnoloških rješenja svi mogu biti spremni za aktivan povratak na gospodarsku scenu te i u ovim okolnostima ulagati u svoje poslovanje, provoditi aktivnosti i širiti mrežu klijenata.

A koliko je velika važnost i korist KUDO platforme najbolje govori podatak da su je prepoznale i velike svjetske organizacije poput NASA-e, Vijeća sigurnosti UN-a, Svjetske banke ili kompanije Allianz International.