NAJAVE DOGAĐANJA

Prijavite se i sudjelujte u edukacijama te brojnim događanjima namijenjenima umrežavanju naših članova

POSTANITE ČLAN UDRUGE

Steknite nova znanja, proširite bazu klijenata…

Radionica: Informatička pismenost

Radionica informatičke pismenosti namijenjena je prevoditeljima koji žele iskoristiti na najbolji način suvremene programe i alate u svom svakodnevnom radu. Datum održavanja: 11. 02. 2020. Trajanje: 17:00 – 20:00. Mjesto održavanja: Udruženje obrtnika Rijeka, Vukovarska 21.

Saznajte više

Izazovi prevoditeljstva danas i sutra

Udruga STIP nastavlja uspješnu suradnju s Filozofskim fakultetom u Rijeci te ovom prilikom želi približiti studentima izazove s kojima se trenutno suočavaju prevoditelji te što se može očekivati u budućnosti. Datum održavanja: 03. 12. 2019. Trajanje: 16:00 – 17:00

Saznajte više

Radionica konsekutivno prevođenje

Radionica je namijenjena svima koji tek žele ući u svijet konsekutivnog, odnosno konferencijskog prevođenja, ili osobama koje žele osvježiti svoje znanje i poboljšati svoje prevoditeljske vještine. Datum održavanja: 04. 12. 2019. Trajanje: 17:00 – 20:00

Saznajte više

Radionica TRADOS Studio 2019

Radionica TRADOS Studio 2019 će se održati 26. listopada 2019. s početkom u 16 sati u prostorima udruge STIP Rijeka. Svi polaznici trebaju ponijeti svoje računalo s instaliranim probnim ili trajnim verzijama programa SDL Trados Studio 2019.

Saznajte više

Međunarodni dan prevoditelja

Kao i svake godine, 30. 9. 2019., na blagdan Sv. Jeronima, prvog prevoditelja Biblije, obilježava se Međunarodni dan prevoditelja. Udruga STIP tom prilikom poziva sve članove na ugodno druženje u Cukarikafe baru u Rijeci s početkom u 19 sati.

Saznajte više

Radionica: Pravna terminologija – Engleski

Što je disposal, a što disposition? Je li pravni lijek legal remedy, a material factmaterijalna činjenica? Kako na engleskom zovemo subjektivno pravo? To su samo neka od pitanja na koja ćemo dati odgovor na radionici “Pravna terminologija – engleski”, koja će se održati 27. ožujka 2019. s početkom u 16 sati u prostorima udruge STIP Rijeka.

Saznajte više

Radionica: Uvod u konsekutivno prevođenje

Radionica je namijenjena svima koji tek žele ući u svijet konsekutivnog, odnosno konferencijskog prevođenja, ili osobama koje žele osvježiti svoje znanje. Datum održavanja: 21. svibnja 2019. Trajanje: od 17 do 19 sati. Mjesto održavanja: Udruženje obrtnika Rijeka Vukovarska 21, Rijeka

Saznajte više

Zainteresirani ste za sudjelovanje u pripremi našeg informativnog dijela stranice? Javite nam se sa svojim prijedlozima!

Tražite prevoditelja?

Pronađite u našoj bazi prevoditelja kvalificiranog upravo za prijevod koji Vam je potreban.

Postanite STIP član?

Postanite dio aktivne zajednice više od 50 kvalificiranih prevoditelja i sudskih tumača.

Tražite prevoditelja?

Pronađite u našoj bazi prevoditelja kvalificiranog upravo za prijevod koji Vam je potreban.

Postanite STIP član

Postanite dio aktivne zajednice više od 50 kvalificiranih prevoditelja i sudskih tumača.